Min vektnedgang med lavkarbo

Idag har jeg tenkt litt på forberedelser til min vektnedgang med lavkarbo. Grunnen til at jeg velger lavkarbo er for at jeg har erfaring med det fra før og jeg vet at det funker på meg. Jeg har prøvd treningssenter og spist sunn mat og holdt meg unna godteri. Det funket ikke på meg , mulig jeg gjorde det på feil måte. 

Jeg prøvde lavkarbo for første gang for 4 år siden. Først syntes jeg det var utrolig kvalmt å spise så mye fett, men det var sunt fett. Jeg husker jeg hadde lite tro på dette. For jeg ville ikke på treningssenter for at jeg skulle bli perfekt. Jeg satt dermed i ro nesten hver dag og gikk ned 10 kg. Om ikke lenge skulle jeg starte på videregående og da ble det vanskeligere å holde seg til lavkarbo når kantinen hadde så mye god mat man kunne spise. Endte opp med at jeg gikk tilbake med det gamle liv og la fort på meg de 10 kg igjen. Dette er snart 15 kg siden... - ja, jeg vet! Jeg skjemmes så utrolig mye, mange tenker sikkert at det er helt umulig, men det er absolutt ikke umulig i det hele tatt. 

I tillegg har jeg et syndrom som heter for pcos som igjen gjør at det er vanskeligere å gå ned i vekt. Skal skrive et eget innlegg om dette senere. 

Idag har jeg sett litt på inspirasjonsbilder og skrevet ned en liten handleliste. Jeg kjenner jeg gleder meg til å starte! For å slippe å gå på en smell, så vil jeg kunne planlegge måltidene mine. 

Må innrømme det er litt vanskelig å legge fra seg potet, pasta, ris og mange andre produkter med mye karbo i seg. Noen velger å starte litt lett ved å unne seg litt ekstra i hverdagen, men jeg tenker å gå på så lite karbohydrater som mulig hver dag. 

Jeg har også en slik "cravings" jeg får av å til at jeg bare MÅ ha i meg noe søtt, har jeg ikke sjokolade tilgjengelig så må jeg ordne meg noe annet søtt og godt. Dette er veldig slitsomt å ha, så håper når jeg starter på lavkarbo at dette suget går vekk og hvis det ikke går vekk at jeg isåfall tyr til nøtter eller annet med sunt fett i. 
2 kommentarer

lhhope

05.01.2016 kl.23:05

Du har vært flink da, og lykke til videre! :-D

jjhope

05.01.2016 kl.23:35

lhhope: Tusen takk, har ennå ikke lagt ut på "reisen". Blir å gjøre det om ikke så alt for lenge :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits