Brutus's historie - fra skadet til verdens største kosebamse

Jeg husker veldig godt dagen jeg tok til meg Brutus. Han var utrolig redd og ville ikke bli tatt på. Jeg skjønte dette veldig godt med tanke på at han var skadet. Bakfoten hans hadde fått et stort kutt, akkurat slik at man kunne brette opp såret på foten hans. Jeg syntes så synd i katten og bestemte meg for at han ikke kunne ha det slik og tok kontakt med dyrlegen. Dyrlegekontoret var ikke åpent før dagen etter, så jeg måtte vente. Butikkene var stengt, så jeg hadde ikke fått tak i kattemat eller noe. Men jeg ordnet en boks med vann til han slik at han i det minste fikk i seg væske. 
Dagen etter kom vi inn til dyrlegen, han tok en titt og renset og bandasjerte. Tiden gikk og såret grodde sakte men fint sammen. Han var tynn når jeg tok han til meg så etter to måneder inne med masse mat og kos fikk Brutus ta sin første lufte tur ut etter skaden. Han hadde blitt godt vant til å ha meg rundt seg, så han fotfølgte meg hele tiden hvor enn jeg gikk. Kunne virkelig se at han syntes det var godt å bli ferdig med bandasjen og kragen på etter to måneder.
Det er snart et år siden hendelsen skjedde og den dag i dag er Brutus blitt en ordentlig god og rund katt.

Først tenkte jeg det kom til å bli en utfordring for jeg visste jo ikke hvordan han var inne, om han var dotrent, om han gikk dit han ikke fikk lov til å være. Det hele gikk heldigvis greit, han holdte seg til toalettet og gikk ikke opp på bord eller noe.

Jeg er utrolig glad for at jeg tok til meg Brutus for han er blitt en ordentlig godgutt og koseklump. Ofte setter jeg meg ned på gulvet sammen med han og da tar det ikke lange tiden før han har lagt seg godt til rette på meg og sovner av. Er jeg på kjøkkenet holder han meg med sellskap, prater og går rundt meg. Kjempe morsom og god personlighet. 


Har dere hatt en lignende hendelse eller reddet et dyr fra noe? 


- jjhope - 

 

2 kommentarer

Constanza Marcela

14.01.2016 kl.12:42

har ikke opplevdd noe lignes nei. bra det gikk bra til slutt. ønsker deg en fin dag

jjhope

14.01.2016 kl.16:50

Constanza Marcela: Tusen takk, ønsker deg en fin dag tilbake :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits