Mine første LK måltider

Idag bestemte jeg meg for å endelig starte på lavkarboen, vekta ble kjøpt inn i går og jeg veide meg i morges før jeg inntok noe. Jeg kommer ikke til å skrive hva jeg veier, for det er et alt for høyt tall som jeg skjemmes så utrolig mye over. Grunnen til at jeg veide meg er for at jeg skal kunne vite hvor mye startvekten var på og evt hvor mye jeg går ned hver uke eller mnd. 

Jeg har et mål med denne dietten - et mål som jeg håper å få til og det er å kunne gå ned 20-30 kg. Det er et stort mål, men jeg kommer ikke til å sette meg et mål om at jeg skal gå ned f.eks 1 kg pr uke. Kroppen må få jobbe slik den vil og så må jeg passe på å få i meg nok mat. En annen ting er at jeg er utrolig dårlig på å spise, jeg spiser kanskje 1-2 ganger pr dag og det er overhode ikke bra i det hele tatt. Når jeg da spiser, spiser jeg mye, sjeldent og ikke minst mat som ikke er så veldig sunn. Det er en feil veldig mange gjør, men jeg syns det er vanskelig å spise 5 måltider pr.dag. 

Frokosten imorges besto av avokado og brie med en liten stripe fiber sirup på og et glass vann. 


En annen ting er at jeg nå for det meste skal drikke vann og jeg er forferdelig glad i iskald appelsinjuice. Det har jeg vært så lenge jeg kan huske! Jeg har såklart mine perioder hvor jeg drikker vann noen dager, men så er det tilbake til juicen. Sålangt i dag har jeg hatt to måltider og drukker tre glass med vann og IKKE rørt juicen.

Lunsjen besto av brie med fiber sirup, morr med majones, skinke med cottage cheese og vann.


- jjhope - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits