Den nedturen når det går oppover

I morges gikk jeg igjen på vekta bare for å se om det har gått nedover, men det hadde plutselig gått oppover. Jeg ble litt skuffet av å se tallet bare gikk oppover der og da. Men etter hvert så tenkte jeg at det er vell normalt siden kroppen prøver å tilpasse seg det nye kostholdet som består av mye sunt fett og lite karbohydrater.


Jeg sitter ofte å tenker hvorfor har jeg ikke begynt på dette tidligere? Isteden har jeg bare gått på vekta og sett at tallet rullet fortere oppover enn flyet rekker å ta av fra rullebanen. Tragisk? Ja. Men samtidig så er det aldri for sent å starte. Jeg startet i går og jeg var god og mett utover hele dagen, mange "plages" med at de er sultne utover dagen og da er det bare å få i seg mere mat, mer fett for å bli mett. 

Etter tilbakemeldinger fikk jeg beskjed om å legge vekk fibersirupen og juicen. Jeg som er utrolig glad i juice og har vært det i alle de år, jeg rørte ikke juicepakken igår. 
Klapper meg selv på skulderen og fibersirupen blir ikke rørt før på lørdager! 

Nå skal jeg ta meg et glass vann og et godt måltid, så håper jeg dere der ute får en fin dag.


- jjhope -

2 kommentarer

Eline

16.01.2016 kl.15:58

Når man skal gå ned i vekt, så burde man ikke veie seg hver dag. Jeg vil anbefale deg å veie deg hver 14.dag. I tillegg så burde du skaffe deg et målebånd, og måle midje, lår, legger osv, for det er sånn man merker de største forandringene. Alt handler ikke om vekt. Stå på! Jeg har stor tro på deg! <3

jjhope

21.01.2016 kl.09:21

Eline: Tusen takk snuppa <3 Jeg bruker kun vekten foreløbig og klærne jeg har, merker fort forskjell :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits