Jeg er vakker, jeg er meg

Så fuck you all haters.. Jeg er vakker akkurat som jeg er. Ja, jeg har en del strekkmerker på magen og andre plasser de ellers ikke skulle være, mener dere. Men hva så? Jeg er først og fremst meg selv. Jeg er et menneske, et kvinnemenneske som har vanlig hårvekst pluss litt til. Leggene gror hår som aldri før og jeg bryr meg ikke. Dere rundt får bare se rart på meg, jeg har ikke tenkt å gjøre som dere. Klærne jeg har valgt i dag går jeg i fordi jeg føler de er gode å ha på og jeg føler meg vakker i de. "Dotten" på hode har jeg valgt på grunn av at jeg ikke vil bruke 1 time eller flere timer forran speile for å fikse meg for andre. I de "perfektes" øyne har jeg kanskje for store øyebryn, for stor nese, for småe ører som står litt utover, store hender med tykke pølsefingre, stor rumpe, småe pupper, stor mage, store låre og ja.. Listen blir tilslutt veldig lang. Sangstemmen min er ikke den beste, men det er den jeg har fått "tildelt" og det er slik jeg er. Hva du mener, bryr jeg meg absolutt ikke om. Du kan gape, le, rope, fnise eller hva du vil, men jeg er vakker - akkurat som jeg er!

Mine nærmeste har valgt meg, ikke på grunn av utseende. Ikke på grunn av penger. Ikke på grunn av status. Ikke på grunn av min erfaring. Ikke på grunn av alle de feilene jeg har. De har valgt meg, for den jeg er. 
De setter pris på den jeg er og jeg er bra nok for dem. Venner som jeg ikke er bra nok for, er venner jeg ikke trenger. Jeg har de vakreste, fineste og beste vennene rundt meg, det er ikke mange, men det er nok for meg. Trenger ikke mer.


Jeg har valgt lavkarbo for å kunne gå ned i vekt og for at kroppen min skal kunne trives. Jeg er fortsatt meg og jeg vil fortsatt være meg når jeg har gått ned de kiloene jeg tenker. Om det ikke går så langt, så har jeg værtfall prøvd. Dette er ikke noe jeg har valgt på grunn av deg, for at jeg skal bli perfekt for deg. Absolutt ikke! Jeg gjør dette for meg selv. Jeg er perfekt som jeg er og er fornøyd med det. 


- jjhope - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits