To uker på lavkarbo

Idag er det to uker siden jeg la om kostholdet mitt fra høykarbo til lavkarbo. Overgangen har gått kjempefint og fortsatt ingen sjokoladeplate er åpnet. Selv om juicen er i huset så har jeg ikke smakt en eneste dråpe. Litt rart å si det, men ofte lukter jeg bare fordi det frister innmari også klarer jeg å la vær. Det er utrolig hvordan hjernen og kroppen fungerer, om man bare bestemmer seg for en ting så er det egentlig kjempe enkelt å slutte eller la vær. 

Denne uken har jeg ikke vært så flink til å gått turer, som jeg egentlig tenkte jeg skulle prøve. Føler det er veldig vanskelig å få meg selv ut døren, jeg føler meg ekstremt lat. 
Jeg har bestandig hatt det problemet at jeg sover mye, mange skjønner ikke hva som feiler meg og hvordan jeg klarer det. Jeg kan uten problem sove i 12-14 timer, ingen problem. Kan til og med sove et par timer midt på dagen om jeg er kjempe sliten og alikevell få til å sove på kvelden. Jeg har vært til legen å testet meg og en gjenganger er d-vitamin mangel. Det nytter ikke for meg å kjøpe masse tabletter og dytte i meg for de blir bare gjemt og glemt. Tar kanskje en i ny og ne når jeg oppdager at jeg faktisk har det liggende før det blir gjemt og glemt igjen. 


Forrige uke gikk jeg fra og såvidt få igjen jakken til å få den igjen uten problem, men jeg fikk den såvidt over stumpen. Tidligere denne uken fikk jeg den godt over stumpen uten at det var skikkelig stramt og føltes som at stumpen ble skvist. Jeg kjenner jeg gleder meg til å kunne ta i bruk klærne som jeg kjøpte når jeg var yngre, men som jeg bare vokste fra meg. 

Forrige uke hadde jeg klart å gå ned 2,1 kg, kun på en uke. Denne uken har jeg gått ned 1,7 kg. Totalt på to uker har jeg gått jeg ned 3,8 kg. Jeg er sjokkert over hvordan kroppen fungerer, at den klarer å få vekk kiloene så raskt. En pakke sukker her og en pakke sukker der, jeg har nå mistet snart 4 pakker sukker. Det er sykt syntes jeg og bare på to uker da! 


- jjhope - 

5 kommentarer

Jeanette

28.01.2016 kl.11:30

Jeg er også på lavkarbo :-) Funker som bare det :-)

jjhope

28.01.2016 kl.11:35

Jeanette: Ja, det funker veldig bra :D Kunne ikke valgt en bedre måte å gå ned i vekt på.

Trine

28.01.2016 kl.12:00

Så bra 😃 Hvor mange karbohydrater ligger du på til dagen ca? ☺️ Er ny selv og holder på med matplan på ca 15 karb pr dag.. ☺️

jjhope

28.01.2016 kl.12:06

Trine: Tusen takk : )Hvor mange karbs jeg spiser hver dag har jeg ikke peiling på, men tipper under 20 værtfall. Er litt sånn at jeg vil spise det med minst karbs i. Det som blir spist her i huset er eggesalat,brie,laks,torsk, oopsies, kjøttpålegg osv.

Leah Victoria Forsberg

29.01.2016 kl.18:38

Så flink du er, Jeg er for glad i sukker til å klare det der :)

jjhope

06.02.2016 kl.18:03

Leah Victoria Forsberg: Hehe, er ikke så vanskelig når man først har vent seg til det :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits