Gode oopsies

Idag prvde jeg meg for frste gang p oopsies som er veldig populrt. Tenkte egentlig prve osteboller, men fr ta det senere. Jeg lagde meg en litt annen vri enn oppskriften.
En ting jeg har funnet ut er at man m prve og feile litt nr man baker ogs med andre ting.

Oppskriften jeg brukte:
3 egg
100 gram kremost (jeg brukte den fra coop)
en dsj salt
flte
fiberhusk

Frst tok jeg fram to boller og separerte eggehviten og eggeplommen i hver sin skl. Tok en dsj salt - ca 1/2 ts og 1/2 ss fiberhusk og blandet med eggehviten. I den andre sklen hvor eggeplommene var, blandet jeg kremosten inn og helte alt i en annen bolle og blandet sammen. "Deigen" blir ganske stiv, s jeg blandet ut med 1-2 dl flte, prvde meg litt fram. Tilslutt hadde jeg i litt fiberhusk til slik at deigen va passe tykk, skal vre litt slimete.

Sett ovnen p 150 grader. Lag oppsiene p bakepapir og pass p at den ikke er for tykk, gjerne 1 cm eller under - s flat som mulig. De frste jeg lagde ble veldig store for jeg visste ikke hvor tykke de skulle vre. Stek de i 25-30 minutter til de er gylne.

Frokosten i dag ble dermed nystekt oopsies med nylaget eggsalat, nammis!
Imorgen kommer oppdatering etter en ny uke p lavkarbo.

- jjhope -

5 kommentarer

Cindy

27.01.2016 kl.16:05

ooh, spennende!

jjhope

06.02.2016 kl.18:00

Cindy: :-)

Benedicte Arntzen

27.01.2016 kl.16:37

h, s deilig!

jjhope

06.02.2016 kl.18:00

Benedicte Arntzen: Ja, de var gode de:)

Hellaaa

27.01.2016 kl.18:03

s veldig godt ut :D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits