Gode oopsies

Idag prøvde jeg meg for første gang på oopsies som er veldig populært. Tenkte egentlig å prøve osteboller, men får ta det senere. Jeg lagde meg en litt annen vri enn oppskriften. 
En ting jeg har funnet ut er at man må prøve og feile litt når man baker også med andre ting. 

Oppskriften jeg brukte: 
3 egg
100 gram kremost (jeg brukte den fra coop)
en dæsj salt
fløte
fiberhusk

Først tok jeg fram to boller og separerte eggehviten og eggeplommen i hver sin skål. Tok en dæsj salt - ca 1/2 ts og 1/2 ss fiberhusk og blandet med eggehviten. I den andre skålen hvor eggeplommene var, blandet jeg kremosten inn og helte alt i en annen bolle og blandet sammen. "Deigen" blir ganske stiv, så jeg blandet ut med 1-2 dl fløte, prøvde meg litt fram. Tilslutt hadde jeg i litt fiberhusk til slik at deigen va passe tykk, skal være litt slimete. 

Sett ovnen på 150 grader. Lag oppsiene på bakepapir og pass på at den ikke er for tykk, gjerne 1 cm eller under - så flat som mulig. De første jeg lagde ble veldig store for jeg visste ikke hvor tykke de skulle være. Stek de i 25-30 minutter til de er gylne. 

Frokosten i dag ble dermed nystekt oopsies med nylaget eggsalat, nammis! 
Imorgen kommer oppdatering etter en ny uke på lavkarbo. 

- jjhope - 

5 kommentarer

Cindy

27.01.2016 kl.16:05

ooh, spennende!

jjhope

06.02.2016 kl.18:00

Cindy: :-)

Benedicte Arntzen

27.01.2016 kl.16:37

åh, så deilig!

jjhope

06.02.2016 kl.18:00

Benedicte Arntzen: Ja, de var gode de:)

Hellaaa

27.01.2016 kl.18:03

så veldig godt ut :D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits