Tre uker på lavkarbo

Da er en ny uke over og jeg har skeiet ut litt denne uken. Det måtte jo bare komme! Men for å ikke havne på den dårlige siden igjen, skal jeg fortsette med lavkarbo.
Tenkte jeg skulle prøve en del nytt. Har lagret en del gode oppskrifter på noe søtt som jeg tenkte å dele når jeg har fått laget det. Her jeg bor er det veldig vanskelig å få tak i ting som sukrin, tagatesse, mandelmel, sukrinmelis og andre varer som vi lavkarbere bruker. 

Denne uken var det kommet et par koteletter på tallerken og kan ikke si annet en at det va himmelsk godt, så lenge siden jeg har hatt det. Selv om det var uten potet, så syntes jeg det var helt greit med brokkolimos. 
I tillegg har jeg sagt til meg selv at jeg må komme meg ut litt mere og her om dagen bestemte jeg meg rett og slett bare for å hoppe i det. Skoene, jakka og den litt trange turbuksa ble tatt på og tok meg turen rundt naturstien like ved her jeg bor. Når jeg var kommet halvveis tenkte jeg at jeg aldri kom frem, det var så sinnsykt langt. Men en liten stund etter jeg hadde kommet halvveis møtte jeg på reinsdyr flokken som jeg fotograferte for en tid tilbake, jeg ble så redd for de var så mange og visste ikke hvordan de reagerte med mennesker på så nær hold. Jeg kom meg videre og fikk fullført turen med glans, den var ikke så lang likevell. Denne turstien skal jeg benytte meg av flere ganger. 

Siden forrige ukes veing har jeg gått opp 100 gram. Jeg er egentlig ikke overrasket med tanke på at jeg skeiet ut litt denne uken. Istede for å miste motivasjonen for at jeg gikk opp snaue 100 gram, velger jeg heller å ha motivasjonen oppe og fortsette å spise all den gode maten lavkarbo har å tilby. Fra startvekten har jeg gått ned 3,7 kg. Jeg vil si meg veldig fornøyd, mange som går på lavkarbo rikker seg ikke i det hele tatt, men at de merker veldig mye på at klærne blir større. 

Målet mitt for neste uke er å fortsette på lavkarbo og ikke skeie ut. Kanskje prøve å lage meg noe lavkarbo søtsaker, sånn at jeg slipper å ty til høykarbo produkter. 


- jjhope -

7 kommentarer

Cindy

07.02.2016 kl.14:54

Syntes det er digg å skeie litt ut av og til! <3 det fortjener vi!

jjhope

11.02.2016 kl.11:52

Cindy: Jepp, fortjener det :-) Prøver helst å holde meg strikt!

RisRosOgKlaging

07.02.2016 kl.15:05

Du burde kanskje ikke legge så mye vekt på hva du veier, men heller på hva du føler og hvordan du har det :-)

Håper du får en fin søndag!

jjhope

11.02.2016 kl.11:55

RisRosOgKlaging: Tusen takk :-)
Ha en fin dag du også : )

Hellaaa

07.02.2016 kl.15:49

syns du er veldig flink jeg :D

jjhope

11.02.2016 kl.11:56

Hellaaa: Hehe, tusen takk :-)

Leah Victoria Forsberg

11.02.2016 kl.00:50

Så flink :)

jjhope

11.02.2016 kl.11:56

Leah Victoria Forsberg: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits