1 mnd på lavkarbo

Nå er det hele en måned siden jeg forandret kostholdet mitt, tiden går så utrolig fort og ja, jeg har skeiet ut litt, men har klart allikevel klart å holde meg nogenlunde til lite karbohydrater. Tror ikke kroppen er hundre prosent i ketose ennå, men alikevell går jeg ned. Det er litt sykt å tenke på! Tenkte jeg måtte være 100% i ketose før det rikket seg av vekta.

Denne måneden har vært spennende og jeg har fått testet litt nytt. Jeg har blandt annet laget lavkarbo pannekaker, oopsies,mange gode og ikke minst sunne middager med mer fisk og grønnsaker. Før jeg endret kostholdet brydde jeg meg lite om grønnsaker og spiste lite fisk, selv om jeg egentlig er veldig glad i fisk. 

Når alle ingrediensene er på plass har jeg tenkt å lage meg mye spennende og godt. Gleder meg til å prøve og ikke minst smake! 


Ett av mine første lavkarbo måltider

Siden forrige ukes veing har jeg gått ned 900 gram. Ikke så mye, men det går heldigvis nedover og ikke oppover. En ting jeg syntes er veldig gøy er at hver gang jeg går på vekta er det nye tall, ikke samme tallene for hver gang. Totalt har jeg gått ned 4,6 kg, dette på kun en måned. 


- jjhope - 

3 kommentarer

Stine

11.02.2016 kl.10:51

Så flink du er :D

jjhope

11.02.2016 kl.11:59

Stine: Tusen takk :-) Prøver værtfall

Eline Olsen

11.02.2016 kl.10:53

Åh, avokado er godt da! :)

jjhope

11.02.2016 kl.11:59

Eline Olsen: Ja, kjempe godt! :D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits